εμβολιο γριπης και αντιβιωση | πελματικος μυς | φυματιωση | αυστραλιανο αντιγονο συμπτωματα

5+1 λόγοι να επιλέξετε ελληνικό φάρμακοΗ Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας έθεσε σε λειτουργία τη νέα ιστοσελίδα της Ελληνικό Φάρμακο με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τα πλεονεκτήματα των ελληνικών φαρμάκων αλλά και τη συνεισφορά τους στην οικονομία.

Το "Ελληνικό Φάρμακο" δεν αποτελεί ένα ακόμα ενημερωτικό site, αλλά μέρος μιας ολοκληρωμένης ενέργειας που στέλνει ένα θετικό μήνυμα προς κάθε Έλληνα πολίτη, προκειμένου να αναδειχθεί η μοναδική αξία των επώνυμων ελληνικών φαρμάκων.

Στο site παρέχεται αναλυτική ενημέρωση και για τα γενόσημα φάρμακα, ένα θέμα που έχει απασχολήσει έντονα την ελληνική κοινωνία.

Δείτε το εδώ http://www.elliniko-farmako.gr/.

Αναλυτικά οι 5+1 λόγοι για να εμπιστευθεί κανείς το Ελληνικό Φάρμακο εδώ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.