αδενοκαρκινωμα | ποεδην αγλαια κυριακου | αποβολη εμβρυου τις πρωτες μερες | εξετασεις αιματος προετοιμασια

Το Ελληνικό ελαιόλαδο στις ΗΠΑΤην αποκλειστική διανομή τυποποιημένου ελαιολάδου της περιοχής Κολυμβαρίου, στις πολιτείες της Νέας Υόρκης, Νέας Υερσέης, Πενσυλβάνιας, Μαίριλαντ-Ουάσιγκτον και Βιρτζίνια, ανέλαβε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός της περιοχής και η εισαγωγική εταιρία "Αθήνα-Οιλ", μέσω της αμερικανικής εταιρίας πολυκαταστημάτων Giant-Carlisle.

Επισημαίνεται ότι η αλυσίδα Giant-Carlisle που διαθέτει περί τα εκατό καταστήματα στην έδρα της, την Πενσυλβάνια, ζήτησε την συνεργασία με την "Αθήνα Οιλ" επειδή το λάδι "Athina Oil" έχει ήδη πολύ θετική απήχηση στο καταναλωτικό κοινό των ΗΠΑ.

Προβλέπεται ότι μέχρι το 2002 το δίκτυο διανομής του ελληνικού ελαιολάδου θα κατορθώσει να επιτύχει τον στόχο της ουσιαστικής διείσδυσης στην αμερικανική αγορά, με χίλια τουλάχιστον συνολικά καταστήματα και παράλληλα την προώθηση κι άλλων εξαιρετικής ποιότητας ελληνικών προϊόντων όπως οι κομπόστες ροδάκινου της εταιρίας "Φίλιππος" και τα μακαρόνια της εταιρίας "Κίκιζας".

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.