κηλη αυχενα α5-α6 | ασθενειες σκυλων | καρκινοςλεμφαδενωνεξελκωση | υπερπλασια επινεφριδιων θεραπεια

Σημαντική διάκριση για το Ελληνικό ελαιόλαδοΜία ακόμη παγκόσμια διάκριση για την Ελλάδα αποτελεί η κατάκτηση του πρώτου βραβείου, για δεύτερη συνεχή χρονιά, από το κρητικό ελαιόλαδο ''Σητεία''- της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας - στο διεθνή διαγωνισμό για το Βραβείο Ποιότητας Mario Solinas.

Στο διαγωνισμό αυτό, που διενεργήθηκε από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου για δεύτερη χρονιά, το κρητικό λάδι βραβεύθηκε για την άριστη ποιότητά του στην κατηγορία των εξαιρετικών παρθένων ελαιόλαδων με φρουτώδη γεύση, αναδεικνύοντας παράλληλα την ποιοτική υπεροχή του ελληνικού ελαιολάδου.

Η διάκριση αυτή δεν είναι τυχαία, καθώς η χώρα μας παράγει εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο σε ποσοστό που ανέρχεται στο 85-90%, μεγαλύτερο από κάθε άλλη ελαιοπαραγωγό χώρα.

Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι η βελτίωση της θέσης των ελαιολάδων, προκειμένου να βοηθηθούν οι καταναλωτές να επιλέγουν με ποιοτικά κριτήρια.

Η απονομή του βραβείου θα γίνει σε επίσημη τελετή στις 5 Ιουνίου στη Μαδρίτη, στις 12.15 με 13.30, στα γραφεία του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου στα πλαίσια της 86ης Συνόδου του. Η τελετή θα καλυφθεί από το τηλεοπτικό συνεργείο του υπουργείου Γεωργίας, κάτι που καταδεικνύει την εθνική σημασία του βραβείου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.