ατελης αποκλςεισμος | παγος στους μυς | Βλενα στα κόπρανα | ποτε παιρνουμε αντιπυρετικα | οπιστιοσ χιαστοσ

Το πρώτο Ελληνικό portal για το ΔιαβήτηΣτις 14 Νοεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα του Διαβήτη , θα ανοίξει επίσημα τις πόρτες του το πρώτο Ελληνικό site για άτομα με διαβήτη, αλλά και για τους φίλους, συγγενείς και το οικογενειακό τους περιβάλλον. Στο site αυτό θα μπορoύν να θέτουν ερωτήσεις σε ειδικούς γύρω από τη νόσο, να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα και να βρίσκουν χρήσιμες συμβουλές, ενώ θα υπάρχει ειδικό τμήμα για παιδιά, νέους και άτομα με διαβήτη τύπου 1.

Επίσης, το Εθνικό Κέντρο Διαβήτη (Ε.ΚΕ.ΔΙ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, διοργανώνει ζωντανό WEB EVENT διάρκειας δύο ωρών στις 14 Νοεμβρίου στις 18.00, κατά τη διάρκεια του οποίου εξειδικευμένος γιατρός θα δίνει σε πραγματικό χρόνο τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, μέσω του chat room.

Το Εθνικό Κέντρο Διαβήτη με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου 2001 διοργανώνει εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ελληνικού κοινού. Σκοπός της είναι να αυξήσει τις γνώσεις του κόσμου σχετικά με τις αιτίες, τα συμπτώματα, τη θεραπεία και τις επιπλοκές που σχετίζονται με τον διαβήτη.

Οι ενέργειες περιλαμβάνουν:

Τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφημιστική εκστρατεία με κεντρικό σύνθημα: «Είμαι διαβητικός, ζω φυσιολογικά»

Έντυπη διαφημιστική εκστρατεία με παρόμοιο κεντρικό σύνθημα

Κινητοί σταθμοί ενημέρωσης στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας

Ημερίδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για το Διαβήτη

Η Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη είναι ένας τρόπος να υπενθυμίζεται ότι η συχνότητα εμφάνισης της νόσου εξακολουθεί να αυξάνεται. Μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν 800.000 διαβητικοί (δηλαδή περίπου 8% του πληθυσμού) και ο αριθμός παρουσιάζει ανοδικές τάσεις.

Στα πλαίσια της ημερίδας θα γίνει εκδήλωση με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την κ. Έλλη Πασπαλά με συμμετοχή των καλλιτεχνών David Lynch & Σταύρου Λάντσια, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τόσο τις προσωπικές τους δουλειές όσο και αγαπημένα τους κομμάτια δίνοντας το δικό τους μουσικό στίγμα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.