κυτταρομεγαλοΐός | νηπιο αδυνατα ακρα | αιμαγγειωμα ηπατος | ινσουλινωμα | χοριοαμνιονιτιδα εγκυμοσυνη

Εντός του έτους τα τσιγάρα χωρίς νικοτίνηΟ Ομιλος "Vector" ανακοίνωσε ότι η μονάδα του, που ασχολείται με την παραγωγή τσιγάρων και συγκεκριμένα η Ligget Group σκοπεύει, μέσα στη χρονιά, να δημιουργήσει το νέο τσιγάρο από γενετικά τροποποιημένο καπνό, στο οποίο θα μειωθεί σημαντικά ο καρκινογόνος παράγοντας. Η καπνοβιομηχανία, που ελέγχει το 1,5% της αγοράς τσιγάρων στις ΗΠΑ, είχε ανακοινώσει ήδη από τον περασμένο μήνα ότι έχει παρασκευάσει γενετικά τροποποιημένο καπνό για τσιγάρα, χωρίς καθόλου νικοτίνη.

Η νέα αυτή προσέγγιση του τσιγάρου θεωρείται ότι θα βοηθήσει πολύ στην επίλυση του προβλήματος εξάρτησης των καπνιστών. Η εταιρία διευκρινίζει πως τα τσιγάρα αυτά, που θα έχουν την ίδια γεύση με τα κανονικά, θα περιέχουν πολύ χαμηλό ποσοστό πολυκυκλικού αρωματικού υδρογονάνθρακα, ουσία η οποία θεωρείται από πολλούς επιστήμονες, ως ο πλέον επικίνδυνος καρκινογόνος παράγοντας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.