ελκοσ δωδεκαδακτυλου συμπτωματα | δεσογεστρελη | ακτινοβολιες διαθερμιες | ανατομια μυς ποδιου

Χωρίς χειρουργεία το "Σωτηρία", ξεκινά το νοσοκομείο ΧαϊδαρίουΑναστέλλεται η λειτουργία των χειρουργείων καθώς και οι εφημερίες του χειρουργικού τομέα, στο νοσοκομείο "Σωτηρία", λόγω ζημιών που προκάλεσε η πρόσφατη καταιγίδα στα χειρουργεία του νοσοκομείου. Οι ζημιές αναμένεται να αποκατασταθούν μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Τα εσωτερικά επείγοντα περιστατικά θα καλυφθούν με συλλειτουργία του Γενικού Κρατικού "Γ. Γεννηματάς", ενώ τα θωρακοχειρουργικά περιστατικά θα αντιμετωπίζονται μέχρι την επαναλειτουργία των χειρουργείων από το Σισμανόγλειο, το οποίο θα αναλάβει και τις αντίστοιχες εφημερίες.

Τα λοιπά χειρουργικά περιστατικά θα αντιμετωπίζονται από τα υπόλοιπα συνεφημερεύοντα νοσοκομεία.

Την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιουλίου ανοίγει τις πύλες του το νοσοκομείο Χαϊδαρίου, με τη λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων, των εργαστηρίων και του ακτινοδιαγνωστικού τμήματος, τα οποία θα λειτουργούν από τις 08:30 το πρωί έως και τις 14:30.

Οι επισκέψεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 010 5831100, το οποίο θα αρχίσει να δέχεται κλήσεις από την Παρασκευή 12 Ιουλίου ώρες 08:00 - 11:00.

Το νοσοκομείο δεν έχει ακόμη παραδοθεί πλήρως από τη ΔΕΠΑΝΟΜ, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα πλήρους παροχής υπηρεσιών υγείας.

Η τελετή έναρξης λειτουργίας του νοσοκομείου θα πραγματοποιηθεί από τον υπουργό Υγείας καθ. Κ. Στεφανή.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.