Χωρίς χειρουργεία το “Σωτηρία”, ξεκινά το νοσοκομείο Χαϊδαρίου

Αναστέλλεται η λειτουργία των χειρουργείων καθώς και οι εφημερίες του χειρουργικού τομέα, στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, λόγω ζημιών που προκάλεσε η πρόσφατη καταιγίδα στα χειρουργεία του νοσοκομείου. Οι ζημιές αναμένεται να αποκατασταθούν μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Τα εσωτερικά επείγοντα περιστατικά θα καλυφθούν με συλλειτουργία του Γενικού Κρατικού “Γ. Γεννηματάς”, ενώ τα θωρακοχειρουργικά περιστατικά θα αντιμετωπίζονται μέχρι την επαναλειτουργία των χειρουργείων από το Σισμανόγλειο, το οποίο θα αναλάβει και τις αντίστοιχες εφημερίες.

Τα λοιπά χειρουργικά περιστατικά θα αντιμετωπίζονται από τα υπόλοιπα συνεφημερεύοντα νοσοκομεία.

Την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιουλίου ανοίγει τις πύλες του το νοσοκομείο Χαϊδαρίου, με τη λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων, των εργαστηρίων και του ακτινοδιαγνωστικού τμήματος, τα οποία θα λειτουργούν από τις 08:30 το πρωί έως και τις 14:30.

Οι επισκέψεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 010 5831100, το οποίο θα αρχίσει να δέχεται κλήσεις από την Παρασκευή 12 Ιουλίου ώρες 08:00 – 11:00.

Το νοσοκομείο δεν έχει ακόμη παραδοθεί πλήρως από τη ΔΕΠΑΝΟΜ, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα πλήρους παροχής υπηρεσιών υγείας.

Η τελετή έναρξης λειτουργίας του νοσοκομείου θα πραγματοποιηθεί από τον υπουργό Υγείας καθ. Κ. Στεφανή.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση