εγκυμοσυνη εξεταση τρανσαμινασες | ανεμοβλογια ποτε εκδηλώνεται | προσωπικο νευρο | μισοπροστολη

Το μητρικό γάλα προφυλάσσει από καρδιοπάθειεςΤα μωρά τα οποία σταματούν το θηλασμό από νωρίς και αρχίζουν να διατρέφονται με στερεά τροφή, δείχνουν να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν καρδιοπάθειες σε νεαρή ηλικία. Αυτό δείχνει έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο Ninewells, στο Dundee της Σκωτίας. Στην έρευνα αυτή έλαβαν μέρος 159 παιδιά από τα οποία το 20% βρέθηκε να έχει επίπεδα χοληστερόλης και σακχάρου μεγαλύτερο από το μέσο όρο. Η έρευνα συνδύασε επίσης την πρόσληψη στερεάς τροφής, πριν από την ηλικία των 15 εβδομάδων, με ανωμαλίες στα αγγεία.

Παρά τις επίσημες ιατρικές οδηγίες, για τη διατροφή των βρεφών, όπου απαγορεύεται η λήψη στερεάς τροφής πριν από την ηλικία των 15 μηνών, οι μητέρες στη Σκωτία, σε ποσοστό που πλησιάζει το 90%, δίνουν στερεά τροφή στα παιδιά τους πριν από την ηλικία αυτή. Το μητρικό γάλα έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει το μωρό αλλά και την ίδια τη μητέρα. Η σύστασή του είναι ιδανική και μαζί με όλα τα θρεπτικά συστατικά που παρέχει έχει αποδειχθεί ότι δεν έχει αλλεργιογόνο δράση, ενώ παράλληλα παρέχει στο βρέφος απαραίτητα αντισώματα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.