εκκολπώματα παχέος εντέρου | πολλες κενωσεις την ημερα | στομαχι παθησεις | ακτινοθεραπεια νευρογενων ογκων

Το μεταλλικό νερό βοηθά στην καταπολέμηση της οστεοπόρωσηςΤο μεταλλικό νερό, το οποίο είναι πλούσιο σε ασβέστιο, μπορεί να βοηθήσει στην υψηλή πρόσληψη ασβεστίου η οποία προτείνεται σε όσους πάσχουν από οστεοπόρωση. Η βιοδιαθεσιμότητα του ασβεστίου, σε τι βαθμό δηλαδή απορροφάται το ασβέστιο από τον οργανισμό, από το μεταλλικό νερό είναι συγκρίσιμη ή και καλύτερη από αυτή που παρουσιάζουν τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Αυτά αναφέρουν γερμανοί ερευνητές από το ιατρικό ερευνητικό κέντρο αποκατάστασης του Bad Elster.

Οι ερευνητές σημειώνουν ότι οι νέες διατροφικές οδηγίες για το ασβέστιο προτείνουν ημερήσια πρόσληψη που μπορεί να ξεπερνάει τα 1000mg, ακόμα και τα 1500mg. Μια τόσο υψηλή διαιτητική πρόσληψη ασβεστίου σε καθημερινή βάση δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί, οπότε αναζητούνται όλες οι πλούσιες πηγές που παράλληλα έχουν και καλή βιοδιαθεσιμότητα. Μελετώντας λοιπόν όλες τις διαθέσιμες έρευνες για τα μεταλλικά νερά, διαπίστωσαν ότι αυτά αποτελούν μια πολύ σημαντική πηγή ασβεστίου το οποίο μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις έχει καλύτερη απορρόφηση από το ασβέστιο των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.