μαντου παγνη | νοσο βραχωδων ορεων | τι οργανο βρισκεται κατω απο το δεξι στηθοσ

Ευρωπαϊκή Υπηρεσία ΔιατροφήςΤη δημιουργία Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διατροφής παρουσίασε με πρότασή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η υπηρεσία αυτή θα λειτουργεί ως το βασικό όργανο της ευρύτερης πολιτικής για την ασφάλεια της διατροφής από το ‘αγρόκτημα στο τραπέζι’ και στοχεύει στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών. Ο βασικός στόχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι η κατά το δυνατό μεγαλύτερη διασφάλιση της προστασίας της υγείας των πολιτών, εγγυώντας την καλή λειτουργία της εσωτερικής αγοράς.

Ο κ. Ντέιβιντ Μπιρν, επίτροπος αρμόδιος για θέματα Υγείας και προστασίας του Καταναλωτή, δήλωσε ότι ‘Η ασφάλεια είναι το πιό σημαντικό συστατικό της διατροφής μας’ και διευκρίνησε ότι στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διατροφής θα συμμετέχουν επιστήμονες με άποψη για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τη διατροφή και θα καλούνται να εκτιμούν τους πιθανούς κινδύνους. Επίσης με την υπηρεσία αυτή θα υπάρξει ένα σύστημα άμεσης ενημέρωσης-ειδοποίησης των καταναλωτών, αλλά οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η νέα αυτή υπηρεσία θα έχει όλα τα αναγκαία μέσα για να λειτουργήσει όχι μόνο οικονομικά, αλλά και από την άποψη του ανθρώπινου δυναμικού. Σύμφωνα με τον κ. Μπιρν η υπηρεσία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στα τέλη του 2002 ή στις αρχές του 2003. Ο αριθμός των ειδικών, που θα εργάζονται για αυτή στα πρώτα τρία χρόνια ανέρχεται σε 250, ενώ ο προϋπολογισμός της υπολογίζεται περίπου στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.