απονευρωση | πως να ξεχωριζεις το χταποδι απο | θορακας | κοπρανα που βυθιζονται

Υπό διωγμό οι καπνιστές στις Σκανδιναβικές χώρεςΠρόταση για την απαγόρευση του καπνίσματος στις εισόδους και στα μπαλκόνια (!) των πολυκατοικιών, αναμένεται να κατατεθεί στην Φινλανδία, ενώ στην Σουηδία η Εθνική Επιτροπή Λαϊκής Υγείας, με την σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων εκτός του συντηρητικού, ζητά την απαγόρευση του καπνίσματος σε καφετέριες, ταβέρνες και μπαρ. Τα μέτρα αυτά εντάσσονται στα πλαίσια ενός νέου, ακόμα πιο σκληρού διωγμού κατά του τσιγάρου που ξεκινά στις Σκανδιναβικές χώρες.

Στις χώρες αυτές η νομοθεσία κατά του τσιγάρου είναι από τις αυστηρότερες της Ευρώπης και συναγωνίζεται αυτή της Αμερικής. Στην Φινλανδία το κάπνισμα στα εστιατόρια και στα μπαρ είναι ήδη απαγορευμένο, ενώ στην Σουηδία απαγορεύεται το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους από το 1994 και σύμφωνα με την πρόταση που πρόκειται να κατατεθεί και θα αφορά τις καφετέριες και τις ταβέρνες, οι καπνιστές θα παραπέμπονται σε ειδικούς χώρους, όπου όμως δεν θα σερβίρονται, αν και θα επιτρέπεται να πάρουν μαζί τους το πιάτο τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.