φλεγμονη στο οστο απο μικροβιο | σπυρι στα μικρα χειλη του αιδιου | θάλλιο | κουρκουμάς χρήση

Το Χονγκ Κονγκ έχει τους λιγότερους καπνιστές στον κόσμοΤο Χονγκ Κονγκ έχει το χαμηλότερο ποσοστό καπνιστών στον κόσμο με μόλις το 12,4% του πληθυσμού του να καπνίζει. Η Σιγκαπούρη έρχεται δεύτερη, με ποσοστό 15% τακτικών καπνιστών, ενώ στις δυτικές χώρες, στις οποίες περιλαμβάνονται οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη, το ποσοστό των καπνιστών κυμαίνεται μεταξύ 25% και 30%.

Ο αριθμός των καπνιστών στο Χονγκ Κονγκ μειώθηκε από 15% που ήταν το 1998 σε 12,4% σήμερα, σύμφωνα με το τοπικό Συμβούλιο για το Κάπνισμα και την Υγεία. Σημαντικό παράγοντα για την παγκόσμια αυτή πρωτιά είναι ο μικρός αριθμός των καπνιστριών. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το ποσοστό των καπνιστών ανέρχεται στο 22% των ανδρών σε σχέση με ποσοστό 3,5% των καπνιστριών.

Η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ εξετάζει νέα αντικαπνιστική εκστρατεία, με την οποία θα απαγορεύει το κάπνισμα σε όλα τα εστιατόρια, τα μπαρ και σε κλειστούς χώρους εργασίας.

Ο Αλμπερτ Τσαν, πρόεδρος του Ινστιτούτου Καπνού του Χονγκ Κονγκ, που εκπροσωπεί τις καπνοβιομηχανίες, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις ζημιές που έχει υποστεί ο κλάδος του λέγοντας στην εφημερίδα: "Το ποσοστό των καπνιστών στον τόπο μας είναι το χαμηλότερο στον κόσμο. Είναι ανάγκη η κυβέρνηση να προωθήσει και να μας επιβάλει ακόμη σκληρότερα μέτρα;"

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.