χοληστερινη υπολογισμος | θετικό ΑΝΑ πότε και τι σημαίνει | πρωτες βοηθειες σε πνευμονοθωρακα

Υπό διωγμό το αλκοόλ στην ΠολωνίαΗ πολωνική Κάτω Βουλή ψήφισε νόμο που απαγορεύει τις διαφημίσεις μπύρας στους δρόμους και στο γραπτό Τύπο, ενώ θα επιτρέπονται μεν στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο, αλλά μόνο από τις 11 το βράδυ έως τις 6 το πρωί.

Επίσης, οι διαφημίσεις θα απαγορεύεται να αναφέρονται στον ελεύθερο χρόνο, στα δύο φύλα, στις αθλητικές δραστηριότητες, ούτε και στην ιδέα της επιτυχίας. Οι παραγωγοί ποτών που περιέχουν λιγότερους από 18 βαθμούς οινοπνεύματος θα μπορούν αντίθετα να γίνονται χορηγοί αθλητικών και πολιτιστικών γεγονότων.

Ακόμα, η πολωνική Βουλή απαγόρευσε την χρήση οινοπνευματωδών ποτών στους δρόμους και στα πάρκα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.