εκκολπώματα στο εντερο | ανθρωπινο σωμα οργανα | λαχανικα με βιταμινη α | επαφη hpv | Υπερπλασια ενδομιτριου

Νομοπαρασκευαστική επιτροπή για τις επιπτώσεις της βιογενετικής υπό τον καθηγητή κ. ΚουμάντοΣυστήθηκε νέα νομοπαρασκευαστική επιτροπή με αντικείμενο τη μελέτη των επιπτώσεων της βιογενετικής στο αστικό και ιδίως στο οικογενειακό δίκαιο, ύστερα από σχετική απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης κου Σταθόπουλου.

Η επιτροπή αυτή θα εξετάσει μεταξύ άλλων και την έκταση της προστασίας του γενετικού υλικού, το επιτρεπτό ή μη σύναψης συμβάσεων που αφορούν το γενετικό υλικό ή ρυθμίζουν τη διαδικασία αναπαραγωγής και τη συγγένεια. Πρόεδρος της Επιτροπής ορίστηκε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γ. Κουμάντος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.