14η Αμφικτυονία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος

14η Αμφικτυονία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ΕλλάδοςΣτο Ζάππειο Μέγαρο και απο τις 28 Σεπτεμβρίου έως την 1 Οκτωβρίου διεξάγεται η 14η Αμφικτυονία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος που συνδιοργανώνεται απο την Ένωση Δωρητών Αίματος – Σώματος (ΕΔΑΣ) και από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Μεσογειακής Αναιμίας (ΠΟΣΜΑ). Κύριος στόχος της αμφικτυονίας αυτής είναι να προχωρήσει ένα ακόμα βήμα μπροστά η χώρα μας στο Εθνικό Πρόγραμμα για την προώθηση και προαγωγή της εθελοντικής αιμοδοσίας.

14η Αμφικτυονία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ΕλλάδοςΜερικά απο τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά την διάρκεια της είναι οι ηθικές και δεοντολογικές αρχές της εθελοντικής αιμοδοσίας, η ασφάλεια του αίματος, η συμβολή των πολυμεταγγιζομένων ατόμων με αίμα και παράγωγα και των ληπτών οργάνων στην αιμοδοτική προσπάθεια και τις μεταμοσχεύσεις, οι θέσεις των συλλόγων για την ανάπτυξη της εθελοντικής αιμοδοσίας στην αυγή του νέου αιώνα, κ.α.

Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής της Αμφικτυονίας αυτής είναι η κυρία Ντίνα Πολίτη αμ. Επίκουρος Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθύντρια του Γ΄ Περιφερειακού Κέντρου Αιμοδοσίας στο Π.Γ.Ν.Α. «Γιώργος Γεννηματάς».

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση