καλοηθεις ογκοι | παρεση συμπτωματα | γατες με δυσαπορροφηση | βυκανητής μυς | Χολοστεατωμα

14η Αμφικτυονία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ΕλλάδοςΣτο Ζάππειο Μέγαρο και απο τις 28 Σεπτεμβρίου έως την 1 Οκτωβρίου διεξάγεται η 14η Αμφικτυονία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος που συνδιοργανώνεται απο την Ένωση Δωρητών Αίματος – Σώματος (ΕΔΑΣ) και από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Μεσογειακής Αναιμίας (ΠΟΣΜΑ). Κύριος στόχος της αμφικτυονίας αυτής είναι να προχωρήσει ένα ακόμα βήμα μπροστά η χώρα μας στο Εθνικό Πρόγραμμα για την προώθηση και προαγωγή της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Μερικά απο τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά την διάρκεια της είναι οι ηθικές και δεοντολογικές αρχές της εθελοντικής αιμοδοσίας, η ασφάλεια του αίματος, η συμβολή των πολυμεταγγιζομένων ατόμων με αίμα και παράγωγα και των ληπτών οργάνων στην αιμοδοτική προσπάθεια και τις μεταμοσχεύσεις, οι θέσεις των συλλόγων για την ανάπτυξη της εθελοντικής αιμοδοσίας στην αυγή του νέου αιώνα, κ.α.

Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής της Αμφικτυονίας αυτής είναι η κυρία Ντίνα Πολίτη αμ. Επίκουρος Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθύντρια του Γ΄ Περιφερειακού Κέντρου Αιμοδοσίας στο Π.Γ.Ν.Α. «Γιώργος Γεννηματάς».

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.