Εκπαίδευση εθελοντών από τον Ε.Ε.Σ

Εκπαίδευση Εθελοντών θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στα Κεντρικά Γραφεία του, το Νοέμβριο. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Εθελοντών απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, 18 έως 60 ετών, που επιθυμούν μέσα απο ομαδοσυνεργατική δράση να διευρύνουν τις γνώσεις, τα ταλέντα και τις προσωπικές τους ικανότητες.

Η συνολική διάρκεια των μαθημάτων, που θα διεξάγονται Δευτέρα και Πέμπτη, τις ώρες 16.00 μμ- 19 μμ, είναι 2 μήνες. Τα μαθήματα πρόκειται να ξεκινήσουν την 19ης Νοεμβρίου 2001.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, προσφέρεται δραστηριοποίηση σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα εθελοντών, που αναπτύσσει εθελοντική κοινωνική δράση σε προγράμματα Κοινωνικής Προστασίας και σε έκτακτες ανάγκες.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να προσφέρουν τον ελεύθερο χρόνο τους για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του ΕΕΣ (Λυκαβηττού 1, Αθήνα, 6-ος όροφος) και στα τηλέφωνα 3604678 και 3637554, τις ώρες 8.00 πμ-14μμ (κ. Μιχαήλ, κ. Κεντιστού).

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση