λοίμωξη αναπνευστικου | σκιλια με υπατικι ανεπαρκια | διατροφη στη βορεια ευρωπη | παραθορμονη

Εκπαίδευση εθελοντών από τον Ε.Ε.ΣΕκπαίδευση Εθελοντών θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στα Κεντρικά Γραφεία του, το Νοέμβριο. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Εθελοντών απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, 18 έως 60 ετών, που επιθυμούν μέσα απο ομαδοσυνεργατική δράση να διευρύνουν τις γνώσεις, τα ταλέντα και τις προσωπικές τους ικανότητες.

Η συνολική διάρκεια των μαθημάτων, που θα διεξάγονται Δευτέρα και Πέμπτη, τις ώρες 16.00 μμ- 19 μμ, είναι 2 μήνες. Τα μαθήματα πρόκειται να ξεκινήσουν την 19ης Νοεμβρίου 2001.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, προσφέρεται δραστηριοποίηση σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα εθελοντών, που αναπτύσσει εθελοντική κοινωνική δράση σε προγράμματα Κοινωνικής Προστασίας και σε έκτακτες ανάγκες.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να προσφέρουν τον ελεύθερο χρόνο τους για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του ΕΕΣ (Λυκαβηττού 1, Αθήνα, 6-ος όροφος) και στα τηλέφωνα 3604678 και 3637554, τις ώρες 8.00 πμ-14μμ (κ. Μιχαήλ, κ. Κεντιστού).

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.