καταγμα του αυχενα του μηριαιου οστου | ανεμογκαστρι | ευερεθιστο εντερο και αντιμετωπιση

Πρωτοβουλία της Ελλάδος για τους Αφγανούς πρόσφυγεςΠρωτοβουλια για την από κοινού αντιμετώπιση, από πλευράς Ευρωπαϊκής Ενωσης, του προβλήματος των Αφγανών προσφύγων, όπως και της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στους Αφγανούς μέσα και γύρω από το Αφγανιστάν, αναλαμβάνει ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος πρόκειται να υποβάλλει σχετική εισήγηση στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ που συνέρχεται τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο.

Η πρωτοβουλία αυτή συνδέεται και με την αυξανόμενη ανησυχία της κυβέρνησης πως η Ελλάδα ως ευρωπαϊκή χώρα με εξωτερικά σύνορα θα βρεθεί η ίδια αντιμέτωπη με τεράστια προβλήματα, λόγω των μαζικών κυμάτων των προσφύγων που ήδη φθάνουν, κάτω από ανατριχιαστικές συνθήκες, στις ακτές της.

Ο υπουργός Εξωτερικών θα επισημάνει τη Δευτέρα 8/10 στους ομολόγους του ότι θα πρέπει να εκπονηθεί σύντομα κοινός σχεδιασμός για την υποδοχή αριθμού προσφύγων και ταυτοχρόνως να δραστηριοποιηθεί η ΕΕ για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην περιοχή με στόχο να περιοριστεί το κύμα φυγής για να παραμείνουν οι πρόσφυγες στις εστίες τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.