στεφανιαία νόσος | συχνοουρια σε αντρες | εξωφορια | διάρροια με βλέννα | μιτροειδης βαλβιδα

Ασκηση δίωξης σε αιμοδότη - φορέα του AIDS. Ευθύνες σε γιατρούς.Αιμοδότης - φορέας του Aids ομολόγησε ότι στάθηκε αφορμή να μολυνθούν πριν από δύο χρόνια με τον ιό ένα βρέφος και μια 71χρονη δασκάλα. Ο αιμοδότης δήλωσε πως έδωσε αίμα στο νοσοκομείο "Ελενα" γνωρίζοντας πως ήταν φορέας, με πρόθεση να μεταδώσει τον ιό.

Ο εισαγγελέα κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος άσκησε ποινική δίωξη κατά του αιμοδότη για βαριά σκοπούμενη βλάβη σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και κατά τριών γιατρών των νοσοκομείων 'Λαϊκό' και 'Ελενα', θεωρώντας τους ως υπαίτιους για την μη ανίχνευση του ιού στο αίμα.

Ηδη το νοσοκομείο "Ελενα", με δικαστική απόφαση, υποχρεούται να καταβάλει ως αποζημίωση 700.000 δραχμές το μήνα στους γονείς του δίχρονου σήμερα κοριτσιού της οικογένειας Γκούφα, ενώ και η συνταξιούχος δασκάλα διεκδικεί με αγωγή της 500.000 δρχ μηνιαίως.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.