Εφαρμογή ρεύματος γαλβανοφαραδικού

Ο ρόλος του στην αισθητική

Το γαλβανοφαραδικό ρεύμα χρησιμοποιείται τόσο σε θεραπείες σώματος, όσο και προσώπου λόγω του συνδυασμού των θετικών αποτελεσμάτων των δύο ρευμάτων και ουσιαστικά οι ιδιότητες του ενός υποβοηθούν το άλλο για να δράσει αποτελεσματικότερα.

Αντενδείξεις

Οι αντενδείξεις αυτού του συνδυασμού ρευμάτων είναι ίδιες με τις αντενδείξεις που παρουσιάζει το κάθε ρεύμα. Η χρήση γαλβανικού ρεύματος αντενδείκνυται σε πληγωμένο δέρμα από διάφορες αιτίες όπως ακμή, πληγές από ηλεκτρική αποτρίχωση. Η χρήση του φαραδικού ρεύματος αντενδείκνυται σε περιπτώσεις που προκαλεί πόνο, στενοχώρια, αν το πρόσωπο είναι πολύ νεανικό, αν υπάρχουν πολλά χρυσά δόντια, αν το άτομο έχει ιστορικό υψηλής πίεσης, αν υπάρχουν σπασμένες τρίχες ή εμφανής ασυνέχεια του δέρματος.

Διενέργεια

Η μέθοδος διενεργείται μέσω ειδικών συσκευών και ηλεκτροδίων τα οποία εφαρμόζονται στα επιθυμητά σημεία.

Ανεπιθύμητες ενέργειες

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες αυτού του συνδυασμού ρευμάτων είναι ίδιες με τις αντενδείξεις που παρουσιάζει το κάθε ρεύμα. Κατά την εφαρμογή του γαλβανικού ρεύματος το άτομο νιώθει μια μεταλλική γεύση στο στόμα και ελαφρά τσιμπηματάκια στο δέρμα, πράγματα απολύτως φυσιολογικά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η ανεξέλεγκτη χρήση φαραδικού ρεύματος είναι δυνατό να προκαλέσει μόνιμες βλάβες στον οργανισμό για αυτό πρέπει να διενεργείται από βεβαιωμένους γνώστες του αντικειμένου.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση