εξεταση για μεσογειακη αναιμια | Συμπτώματα μεταστασης στο πνεύμονα | ασκησεις σε προσθιο εξαρθρημα ωμου

Εφαρμογή ρεύματος γαλβανοφαραδικού


Ο ρόλος του στην αισθητική

Το γαλβανοφαραδικό ρεύμα χρησιμοποιείται τόσο σε θεραπείες σώματος, όσο και προσώπου λόγω του συνδυασμού των θετικών αποτελεσμάτων των δύο ρευμάτων και ουσιαστικά οι ιδιότητες του ενός υποβοηθούν το άλλο για να δράσει αποτελεσματικότερα.

Αντενδείξεις

Οι αντενδείξεις αυτού του συνδυασμού ρευμάτων είναι ίδιες με τις αντενδείξεις που παρουσιάζει το κάθε ρεύμα. Η χρήση γαλβανικού ρεύματος αντενδείκνυται σε πληγωμένο δέρμα από διάφορες αιτίες όπως ακμή, πληγές από ηλεκτρική αποτρίχωση. Η χρήση του φαραδικού ρεύματος αντενδείκνυται σε περιπτώσεις που προκαλεί πόνο, στενοχώρια, αν το πρόσωπο είναι πολύ νεανικό, αν υπάρχουν πολλά χρυσά δόντια, αν το άτομο έχει ιστορικό υψηλής πίεσης, αν υπάρχουν σπασμένες τρίχες ή εμφανής ασυνέχεια του δέρματος.

Διενέργεια

Η μέθοδος διενεργείται μέσω ειδικών συσκευών και ηλεκτροδίων τα οποία εφαρμόζονται στα επιθυμητά σημεία.

Ανεπιθύμητες ενέργειες

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες αυτού του συνδυασμού ρευμάτων είναι ίδιες με τις αντενδείξεις που παρουσιάζει το κάθε ρεύμα. Κατά την εφαρμογή του γαλβανικού ρεύματος το άτομο νιώθει μια μεταλλική γεύση στο στόμα και ελαφρά τσιμπηματάκια στο δέρμα, πράγματα απολύτως φυσιολογικά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η ανεξέλεγκτη χρήση φαραδικού ρεύματος είναι δυνατό να προκαλέσει μόνιμες βλάβες στον οργανισμό για αυτό πρέπει να διενεργείται από βεβαιωμένους γνώστες του αντικειμένου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.