τι ειναι δεκατα | πυώδης αμυγδαλίτιδα | η πολαπλοτιτα της ανθροποινης προσοπικοτιτας

Ιγμορίτιδα και Ayurveda


Παίρνουμε μισό κουτάλι του γλυκού σκόνη από κουρκουμά και τη διαλύουμε σε μισό ποτήρι νερό. Το ζεσταίνουμε και το πίνουμε δύο με τρείς φορές την ημέρα (η γεύση του βέβαια δεν είναι πολύ ευχάριστη...). Η πικρή, στυφή και καυτερή ποιότητα του κουρκουμά, θα "στεγνώσει" τους βλεννογόνους του ανώτερου αναπνευστικού, ανακουφίζοντας από την καταρροή και την (οξεία ή και χρόνια) συσσώρευση βλέννας, και παράλληλα θα δυναμώσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Χρησιμοποιούμε επίσης τα βότανα echinacea, goldenseal και ginger τα οποία κυκλοφορούν σε κάψουλες και πωλούνται ελεύθερα (χωρίς συνταγή ιατρού) στα φαρμακεία και στα καταστήματα με είδη υγιεινής διατροφής.

Για αρωματοθεραπεία χρησιμοποιούμε τα αιθέρια έλαια από cypress, lemon, rosemary, sandalwood και tea tree oil.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.