εκτακτες συστολες καρδιας | εκτακτες συστολες | καρδιακη αρρυθμια | vrogxiko ασθμα | λοιμωξη αναπνευστικου

Αϋπνία και Ayurveda


Προσθέτουμε σε ένα φλυτζάνι ζεστό γάλα ελάχιστο τριμμένο μοσχοκάρυδο και λίγο μέλι και το πίνουμε μισή ώρα πρίν τον ύπνο.

Μουλιάζουμε ένα κουτάλι της σούπας σπόρους παπαρούνας (χρησιμοποιούνται στα αρτοποιεία για να πασπαλίζουμε διάφορα ψωμάκια και γλυκά) και ένα κουτάλι της σούπας σπόρους μαρουλιού σε νερό για μία ημέρα και στη συνέχεια τους αναμιγνύουμε με ίση ποσότητα μαύρης ζάχαρης. Χρησιμοποιούμε ένα κουτάλι του γλυκού από το μείγμα κάθε βράδυ μαζί με μισό φλυτζάνι ζεστό γάλα.

Για αρωματοθεραπεία χρησιμοποιούμε τα αιθέρια έλαια από chamomile, clary sage, lavender, marjoram, orange, sandalwood, tangerine και ylang ylang oil.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.