Πώς το έλλειμμα θερμίδων συμβάλει στη σωματική ευεξία;

Το σώμα σας χρειάζεται θερμίδες για να είναι δυνατό και υγιές. Για να αναπτυχθείς, χρειάζεσαι θερμίδες και θρεπτικά συστατικά από μια σειρά γευμάτων. Καις συνεχώς θερμίδες ακόμα και όταν το αγνοείς εντελώς. Καίτε θερμίδες όταν βγάζετε βόλτα τον σκύλο σας, καθαρίζετε το κρεβάτι σας ή συμμετέχετε σε άλλες δραστηριότητες. Καίτε θερμίδες ακόμα και όταν κοιμάστε ή δεν κάνετε ακριβώς τίποτα.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε δύναμη, πρέπει να τρώτε αρκετή πρωτεΐνη και υδατάνθρακες για να αναπτυχθούν ή να λειτουργήσουν σωστά οι μύες σας.

Επιπλέον, η απώλεια βάρους συμβαίνει όταν ξοδεύετε περισσότερες θερμίδες από αυτές που προσλαμβάνετε. Δείτε μια δωρεάν αριθμομηχανή ελλείμματος θερμίδων που έχει σχεδιαστεί ειδικά από το calculator-online.net για τον υπολογισμό του θερμιδικού ελλείμματος.

Πρέπει να τρώτε λιγότερες θερμίδες και να κινείστε περισσότερο εάν θέλετε να χάσετε βάρος.

Πόσες θερμίδες πρέπει να τρώω την ημέρα;

Σύμφωνα με έρευνες, οι θερμίδες είναι αρκετά σημαντικές για τον οργανισμό μας. Είναι είτε η αιτία της αύξησης είτε της απώλειας βάρους σας. Ένας υπολογιστής ελλείμματος θερμίδων μπορεί να σας βοηθήσει στη βελτιστοποίηση της διατροφής σας ανάλογα.

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να τηρήσετε ορισμένες συστάσεις που θα σας επιτρέψουν να αξιολογήσετε ή να τροποποιήσετε την αναλογία θερμίδων σας.

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!