κυστη κατακρατησης ιγμοριο | λοιμωξη αναπνευστικου ειναι κολλητικη | διαβρωτικο ελκος | ατροφική γαστρίτιδα

Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ HIV


Στην αρχή της νόσου όταν τα Τ4 λεμφοκύτταρα είναι αρκετά, οι οροθετικοί απαντούν ικανοποιητικά στα εμβόλια και δεν παρουσιαζεται γενικά ελαττωμένη ευαισθησία σε λοιμώξεις.
Καθώς η νόσος προχωρεί το αμυντικό σύστημα γίνεται βαθμιαία ανεπαρκές. Η πιθανότητα λοίμωξης απο πνευμονιόκοκκο, αιμόφιλο, έρπητα, κυτταρομεγαλοιό και πιθανά και άλλους μικροοργανισμούς αυξάνει. Η ανοσολογική απάντηση στα εμβόλια είναι περιορισμένη. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι επιστήμονες συνιστούν εμβόλια κατά του πνευμονικόκκου, το διπλό (Td), κατά της ηπατίτιδας Β, κατά του αιμόφιλου και άλλα.
Ωστόσο υπάρχει ένα σοβαρό δίλημμα με αυτούς τους εμβολιασμούς διότι ορισμένες μελέτες δείχνουν οτι εξ αιτίας των μερικές φορές είναι πιθανόν να προχωρά ταχύτερα η νόσος HIV.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.