οργανα δεξιας κοιλιας | νοσος crohn συμπτωματα | ομοιοπαθητικη οδοντοφυια μωρα

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ


Υπάρχουν πολλοί τρόποι εντοπισμού ενός ιατρού στο εξωτερικό. Αρχικά με επικοινωνία με τα Ελληνικά προξενεία η ελλείψει αυτών με επικοινωνία με προξενεία της Ευρωπαικήε Ένωσης. Εάν έχετε ασφαλιστεί απο το ταξιδιωτικό πρακτορείο τηλεφωνήστε στο πρακτορείο σας να σας υποδείξει ιατρό. Μερικές πιστωτικές κάρτες ειδικά οι προνομιούχες έχουν τηλεφωνο για εικοσιτετράωρη βοήθεια. Τέλος υπάρχει μια διεθνής ένωση International Association for Medical Assistance to Travellers (IAMAT) 417 Center St., Lewiston, NY 14092, (001-716)-754-4883 που τηρεί ένα αρχείο ιατρών στα Αγγλικά.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.