παγκρεατικη ανεπαρκεια | χαμηλο ασβεστιο συμπτωματα | οξεία διάρροια

Ιατρική υποστήριξη για Βρετανούς κρατούμενους στο εξωτερικόΕπαγγελματίες υγείας θα προσφέρουν δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες στους σοβαρά ασθενείς Βρετανούς φυλακισμένους που κρατούνται σε φυλακές εκτός Μ. Βρετανίας. Για το πρόγραμμα αυτό συστάθηκε μία ειδική επιτροπή (Pro Bono Medical Panel), η οποία αποτελεί μέρος ενός σχεδίου της υπηρεσίας Foreign and Commonwealth Office (FCO), για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των κρατουμένων του εξωτερικού.

Υπάρχουν περισσότεροι από 3.000 Βρετανοί που κρατούνται σε φυλακές του εξωτερικού. Στην πρωτοβουλία αυτή συμμετείχαν επίσης η Βρετανική ιατρική Ενωση (British Medical Association) και τα βασιλικά κολλέγια ιατρικής (medical royal colleges).

Ο Βρετανός υπουργός, Baroness Amos, υπεύθυνος για θέματα προξενικών αρχών δήλωσε ότι η ευημερία των Βρετανών του εξωτερικού αποτελεί ένα από τα σημνατικότερα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης. Δε γίνεται λοιπόν να αποκλείονται και οι Βρετανοί υπήκοοι, οι οποίοι κρατούνται σε φυλακές του εξωτερικού.

Η ειδική επιτροπή που έχει ήδη συσταθεί και θα συμβουλεύει το FCO για τα θέματα υγείας των Βρετανών υπήκοων που βρίσκονται σε φυλακές στο εξωτερικό, αποτελείται από 17 ειδικούς, ενώ αναμένεται να προστεθούν και άλλα τρία μέλη τον επόμενο μήνα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.