εξάρθρωση ώμου | πλευριτιδα συμπτωματα | υπόταση αίτια | διατροφη για να κατεβει η χοληστερίνη

Πρωτοβάθμια περίθαλψη από κλιμάκιο της Αεροπορίας στη ΣκύροΙατρικό κλιμάκιο του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας μεταβαίνει στη Σκύρο, προκειμένου να παράσχει πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη στους κατοίκους του νησιού. Το κλιμάκιο αποτελούν γιατροί των ειδικοτήτων πνευμονολογίας, καρδιολογίας, ορθοπεδικής, μικροβιολογίας, οφθαλμολογίας, δερματολογίας, γυναικολογίας, ψυχιατρικής, καθώς και νοσηλευτές και βοηθοί.

Το κλιμάκιο θα παραμείνει στο νησί μέχρι τις 28 Μαΐου, ενώ οι επόμενοι σταθμοί του κλιμακίου θα είναι οι Φούρνοι και τα Θύμαινα, αποστολή που προγραμματίζεται για τον Ιούνιο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.