πηγματα αιματος κατα την περιοδο | CMVG θετικο | επικονδυλιτιδα | αναπνοη στη γιογκα | παγκρεατιτιδα συμπτωματα

H πλαστική χειρουργική δίνει λύσεις... κοιλιοπλαστική και γυναικομαστία. Όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Υπάρχουν καταστάσεις οι οποίες δεν αντιμετωπίζονται αποκλειστικά με διατροφή και γυμναστική. Εκεί επεμβαίνει η αισθητική χειρουργική.

Είναι γεγονός ότι τη σημερινή εποχή οι περισσότεροι έχουμε επιστρέψει σε πιο υγιεινά πρότυπα ζωής, προσέχοντας τόσο το διατροφολόγιό μας όσο και τη συχνότητα που αθλούμαστε, με στόχο να αποκτήσουμε την ιδανική εικόνα για το σώμα μας.

Ωστόσο, υπάρχουν περιστατικά και καταστάσεις οι οποίες δεν αντιμετωπίζονται αποκλειστικά με διατροφή και γυμναστική. Εκεί επεμβαίνει η αισθητική χειρουργική, ώστε να δώσει οριστικές λύσεις σε προβλήματα που αλλοιώνουν την εικόνα του σώματός σας, όπως η κοιλιοπλαστική και η διόρθωση της γυναικομαστίας.

Κοιλιοπλαστική

Αναλυτικότερα, αναφορικά με την κοιλιοπλαστική, γίνεται λόγος για μια αισθητική επέμβαση κατά την οποία αφαιρείται το επιπλέον δέρμα από την περιοχή της κοιλιάς. Επισημαίνεται ότι η συγκέντρωση λίπους γύρω από την περιοχή της κοιλιάς τις περισσότερες φορές είναι αποτέλεσμα εγκυμοσύνης ή μεγάλης απώλειας βάρους, όπου το δέρμα έχει χαλαρώσει.

Η κοιλιοπλαστική μπορεί να είναι ολική ή όπως την αποκαλούν οι εξειδικευμένοι χειρουργοί mini. Συνήθως για να είναι τα αποτελέσματα ακόμη πιο ορατά σε περίπτωση όπου εφαρμοσθεί ολική κοιλιοπλαστική πραγματοποιείται ταυτόχρονα και λιποαναρρόφηση.

Γυναικομαστία

Από την άλλη αναφορικά με τη γυναικομαστία, γίνεται λόγος για μια ορμονική ανισορροπία, η οποία ταλαιπωρεί τον αντρικό πληθυσμό. Πιο συγκεκριμένα, στη γυναικομαστία ο μαστός έχει πιο μεγάλο μέγεθος συγκριτικά με το κανονικό και συχνότερα εντοπίζεται σε εφήβους, λόγω της εναπόθεσης λίπους στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η ανώμαλη αυτή κατανομή του λίπους στο σώμα μπορεί να διορθωθεί και με την ανάλογη επέμβαση, κατά την οποία πραγματοποιείται μια μικρή ουλή στο κάτω μέρος της αντρικής θηλής, ώστε να αφαιρεθεί το πλεονάζον λίπος και έπειτα στο υπόλοιπο στήθος γίνεται λιποαναρρόφηση.

Η επέμβαση σαφώς αφήνει κάποια σημάδια τα οποία όμως με το πέρας του χρόνου επουλώνονται τόσο καλά, που δεν διακρίνονται εύκολα. Τέλος, επισημαίνεται ότι αν είστε καπνιστής καλό είναι να σταματήσετε το κάπνισμα ένα μήνα πριν και ένα μετά από την επέμβαση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.