αποιος διαβητης | λεμφωμα στο εντερο συμπτωματα | αντενδειξεις εμβολιων mmr | εξω σφυρο | διαθερμια καρκινος

25η επέτειος από την πρώτη μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων αίματος ομφάλιου λώρου

Η Cryo-Save ξεπερνά τα 250.000 αποθηκευμένα δείγματα.


Πηγή: Cryo-Save

Αυτό τον μήνα, συμπληρώνονται 25 χρόνια από την πρώτη επιτυχημένη μεταμόσχευση αίματος ομφάλιου λώρου. Η επέτειος αυτή συμπίπτει με την συμπλήρωση 250.000 αποθηκευμένων δειγμάτων βλαστικών κυττάρων από την Cryo-Save.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου:

O Όμιλος Cryo-Save, η Κορυφαία Διεθνής Οικογενειακή Τράπεζα Φύλαξης Βλαστικών Κυττάρων, επιβεβαιώνει τον ηγετικό του ρόλο, ανακοινώνοντας ότι ξεπέρασε τα 250.000 αποθηκευμένα δείγματα βλαστικών κυττάρων στις εγκαταστάσεις του. Ταυτόχρονα, τον Οκτώβριο του 2013 σηματοδοτείται η 25η επέτειος από την πρώτη μεταμόσχευση αίματος ομφάλιου που πραγματοποίησε η Δρ Eliane Gluckman, τον Οκτώβριο του 1988.

Από το 2009 που ξεκίνησε να λειτουργεί η Μονάδα τελευταίας τεχνολογίας στο Niel (Βέλγιο), έχουν επεξεργαστεί και αποθηκευτεί στις εγκαταστάσεις της βλαστικά κύτταρα από το ομφαλοπλακουντιακό αίμα και τον ιστό του ομφάλιου λώρου. Έχει τη δυνατότητα επεξεργασίας και φύλαξης 30.000 δειγμάτων βλαστικών κυττάρων ανά έτος, με συνολική χωρητικότητα 1,000,000 δειγμάτων, μέγεθος που τη καθιστά την μεγαλύτερη στον κόσμο.

Η κα. Evi Mattil, a.i. Group C.E.O., δήλωσε: «Μας έχουν εμπιστευθεί περισσότεροι από 250.000 γονείς, οι οποίοι πιστεύουν στην ικανότητά μας για ασφαλή και απόλυτη φροντίδα των βλαστικών κυττάρων από αίμα και ιστό ομφάλιου λώρου των παιδιών τους. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το έργο μας και ως ηγέτες στην αγορά δεσμευόμαστε, όχι μόνο να διασφαλίζουμε αλλά και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των οικογενειών που μας επιλέγουν. Με ξεκάθαρο όραμα, επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε δείγματα βλαστικών κυττάρων με ασφάλεια, με σκοπό να μεγιστοποιηθεί η πιθανότητα κλινικής επιτυχίας, όποτε αυτά χρειαστούν στο μέλλον».

Η Sally Snyman, Διευθύντρια Εργαστηρίου της Cryo-Save στο Niel, Βέλγιο, δήλωσε: «Η όλη διαδικασία, από τη συλλογή του δείγματος, μέχρι τη μεταφορά, την επεξεργασία, τον έλεγχο, την ψύξη, την αποθήκευση και αποδέσμευση για θεραπεία, είναι ιδιαίτερα ελεγχόμενη. Η Cryo-Save είναι μία πλήρως αδειοδοτημένη Τράπεζα Ιστών και Οργάνων. Το εργαστήριο μας στο Niel έχει άδεια από τις Βελγικές Αρχές, είναι πιστοποιημένο από το ΑΑΒΒ, καθώς και εγκεκριμένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 και WHO-GMP, περνώντας με επιτυχία τους συνεχείς ελέγχους από εξωτερικές και ανεξάρτητες αρμόδιες Αρχές».

Σχετικά με την Cryo-Save (www.cryo-save.com/group): Η Cryo-Save, η Κορυφαία Διεθνής Οικογενειακή Τράπεζα Φύλαξης Βλαστικών Κυττάρων, έχει αποθηκεύσει περισσότερα από 250.000 δείγματα από αίμα ομφάλιου λώρου και ιστού στις Μονάδες της. Υπάρχουν ήδη πολλές ασθένειες που μπορούν να αντιμετωπισθούν με τη χρήση βλαστικών κυττάρων και ο αριθμός αυτών συνεχώς αυξάνεται. Η Cryo-Save έχει κρυοσυντηρήσει δείγματα από περισσότερες από 70 χώρες, σε πέντε ηπείρους, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και φύλαξης στο Βέλγιο, τη Γερμανία, το Ντουμπάι, την Ινδία και τη Νότια Αφρική.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.