Προγναθισμος σε παιδι κατω γναθου | Καθυστερηση αναπτυξης σ παιδι | βλεννη στα κοπρανα παιδιου

Φρόντισέ τους! Μία πράξη αγάπης και υγείας για τους πιο πολύτιμους ανθρώπους της ζωής μας!

Το Doctoranytime αποχαιρετά το 2016 με την πιο γλυκιά ενέργεια της χρονιάς.


Πηγή : Δελτίο Τύπου DoctorAnyTime

Αυτές τις γιορτές, σου δίνει την ευκαιρία να πεις έμπρακτα ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’ στους γονείς και στους παππούδες σου για όλα όσα έκαναν για εσένα τόσα χρόνια!

Όσο μεγάλωνες σε είχαν πάντα σε καλά χέρια. Η αγκαλιά τους ήταν ανοιχτή όταν τη χρειαζόσουν. Στάθηκαν δίπλα σου σε κάθε στιγμή αδυναμίας, σε κάθε παιδική ασθένεια που πέρασες. Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να τους δείξεις μέσα από μια πράξη στοργής ότι εκτιμάς όσα σου έδωσαν!

Φέτος τα Χριστούγεννα ήρθε η σειρά σου να τους πιάσεις από το χέρι και να φροντίσεις εσύ για την υγεία τους... γιατί απλά θέλουν να βρίσκονται κοντά σου και να σε χαίρονται!

Ανταπόδωσέ τους τη φροντίδα, κάνοντάς τους ένα δώρο υγείας, κλείνοντάς τους ένα ραντεβού με το γιατρό που έχουν περισσότερο ανάγκη.

Με ένα κλικ και χωρίς κανένα κόστος, κανόνισε μία επίσκεψη για τη μαμά, το μπαμπά, τον παππού ή τη γιαγιά σε 6 ειδικότητες γιατρών μέσα από την εκστρατεία αγάπης του doctoranytime.

Και αν είσαι τυχερός/ή μπορεί να σου κάνουμε δώρο την επίσκεψη των αγαπημένων σου προσώπων στο γιατρό, καθώς κάθε μέρα ένας ασθενής θα επιλέγεται τυχαία και το κόστος της επίσκεψης θα καλύπτεται από το doctoranytime!

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό! Χάρισέ την στους ανθρώπους που αγαπάς όσο κανέναν, σε αυτούς που στάθηκαν δίπλα σου όποτε τους είχες ανάγκη. Φρόντισέ τους!

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.