κκοιλιακη χωρα οργανα | βαλτε χρωμα στη ζωη σας διαφημιση | υποκεφαλικο καταγμα ωμου | βιταμινη C και ουλα

Γνωρίστε την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος


Πηγή: Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος στο Facebook

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος είναι ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό σωματείο. Η ίδρυση του σωματείου αυτού αποτελεί καρπό ώριμης σκέψης μιας ομάδας φιλόζωων Ελλήνων κτηνιάτρων οι οποίοι, έχοντας ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αποσκοπούν στο να συνεισφέρουν άμεσα στην εξομάλυνσή της, παρέχοντας αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ή/και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική μέριμνα.

Επιπροσθέτως, το σωματείο στοχεύει και στην ενίσχυση του φιλοζωικού αισθήματος, ευελπιστώντας ότι θα πάψουν τα αδέσποτα ζώα να θεωρούνται “πληγή” και θα αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει στην καρδιά όλων των Ελλήνων.

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος είναι ένα μη κερδοσκοπικό, ανεξάρτητο σωματείο. Η δράση μας εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ιατρική βοήθεια σε ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης και είναι αποκλεισμένα από κτηνιατρική φροντίδα.

Μια επίλεκτη ομάδα...

Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε κτηνίατρο που δραστηριοποιείται μέσα από την Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος, είναι να είναι εγγεγραμμένος στον Κτηνιατρικό Σύλλογο Ελλάδος

Έτσι, είμαστε σίγουροι τόσο ότι η κτηνιατρική περίθαλψη εκτελείται από εξειδικευμένους επιστήμονες, όσο και ότι τα ζώα τυγχάνουν της ύψιστης φροντίδας από επαγγελματίες που διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και γνώση.

Ιδρύσαμε την ΕΔΚΕ γιατί...

..μέσα από διαρκή ενημέρωση και παρατήρηση, διαπιστώσαμε ότι σε πολλές περιοχές της Ελλάδας υπάρχουν ζώα τα οποία δεν τυγχάνουν της απαραίτητης κτηνιατρικής φροντίδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα:

  • Τα ζώα να υποφέρουν από ασθένειες, ενώ θα μπορούσαν να θεραπευτούν με την απαραίτητη κτηνιατρική βοήθεια
  • Αδέσποτα ζώα να αναπαράγονται ανεξέλεγκτα, επιβαρύνοντας την υγεία τους, αλλά και επηρεάζοντας τη ζωή των τοπικών κοινωνιών
  • Λοιμώδη νοσήματα να μεταδίδονται από ζώο σε ζώο, καθιστώντας επικίνδυνη τη συμβίωση με άλλα ζώα, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις με τους ανθρώπους.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα της ΕΔΚΕ και στην σελίδα της ΕΔΚΕ στο Facebook.

Η ΕΔΚΕ διαθέτει ενδιαφέροντα videos εδώ.

Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε εδώ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.