ποιοι ειναι οι μυες του θωρακα | ασθμα ορθοστασία | ποσο μπορει να ζησει ο ανθρωποσ | στενωση εντερου

Τρία μέτρα αποτελεσματικής προστασίας του σκύλου από τσιμπούρια και ενοχλητικά ζωύφια


Είναι απολύτως απαραίτητο να προστατέψουμε τα σκυλιά μας από τσιμπούρια, ψύλλους, σκνίπες και κουνούπια. Η Ερλιχίωση, η Λεϊσμανίωση (καλα-αζάρ) και η Διροφιλλαρίωση είναι μερικά από τα σοβαρά νοσήματα που μεταδίδουν στο σκύλο μας.

Τα ακόλουθα είναι αναγκαία για να πετύχουμε υψηλό ποσοστό κάλυψης:

  • αντιπαρασιτικό περιλαίμιο, το αλλάζουμε κάθε 3 μήνες (ακόμα και εκείνα που στη συσκευασία τους λένε άλλη διάρκεια), πρέπει να εφαρμόζει καλά (όχι χαλαρό), πρέπει να κόβουμε αυτό που περισσεύει ώστε ο σκύλος να μην έχει τη δυνατότητα να το φάει, καλό είναι να μη βρέχεται (καταλληλότερα και ποιοτικότερα : Scalibor, Kiltix)
  • αμπούλα στον αυχένα κάθε 1,5 μήνα, όλο το χρόνο, κάθε 1 μήνα από Μάιο έως και Οκτώβριο. Δύο ημέρες πριν και μετά την εφαρμογή της δεν κάνουμε μπάνιο το ζώο. (καταλληλότερες και ποιοτικότερες (Fronline, Advantix)
  • spray με σιτρονέλλα κάθε βράδυ, πίσω από τα αυτιά του ζώου. Είναι πολύ αποτελεσματικό για την απώθηση της σκνίπας και του κουνουπιού.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.