υπερμετρωπια | κοστος taxitita kathizisis | υπεζωκοτική συλλογή | koiliako algos | δωδεκαδακτυλος πονος

Τα κενά του voucher υγείας ανακοίνωσαν οτι θα καλύψουν ΣΦΕΕ, ΙΣΑ και ΑρχιεπισκοπήΠηγή: Υπουργείο Υγείας

Υπεγράφη στις 10 Σεπτεμβρίου ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον πρωτοσύγκελο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ως εκπρόσωπο της «Αποστολής», Αρχιμανδρίτη π. Μάξιμο Παπαγιάννη, την πρόεδρο του ΕΟΦ, κ. Μαρία Σκουρολιάκου, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Γιώργο Πατούλη, τον πρόεδρο του ΣΦΕΕ, κ. Κωνσταντίνο Φρουζή και τον εκπρόσωπο του ΔΣ του Συνδέσμου Ελληνικών Φαρμακαποθηκών, κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, σύμφωνο συνεργασίας για την δωρεάν παροχή φαρμάκων σε πολίτες οι οποίοι έχουν απολέσει την ασφαλιστική ικανότητα, μέσω του εισιτηρίου υγείας (health voucher).

Ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Οι εποχές οι οποίες ζούμε και η κρίση την οποία διανύουμε επιβάλλουν να σκεφτόμαστε και άλλες λύσεις που σε άλλες εποχές θα εθεωρούντο περισσότερο ανορθόδοξες για να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα των ανθρώπων.

Όπως ξέρετε, πριν από λίγες μέρες ανακοινώσαμε το voucher υγείας, το εισιτήριο ελεύθερης πρόσβασης για όσους έχουν χάσει την ασφαλιστική τους κάλυψη, ένα πράγμα που ήδη πηγαίνει πάρα πολύ καλά καθόσον μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί περίπου 10.600 εισιτήρια και οι συμπολίτες μας ήδη κάνουν εξετάσεις για τη διαπίστωση της κατάστασης της υγείας τους.

Ένα από τα μειονεκτήματα του voucher είναι και αδυναμία του να καλύψει τη φαρμακευτική αγωγή όσων εξετάζονται. Όχι μόνο αυτών που είναι κάτοχοι του εισιτηρίου αλλά και γενικά των ανθρώπων οι οποίοι βρίσκονται σήμερα σε αδυναμία. Ξέρετε ότι διάφοροι φορείς του ιδιωτικού τομέα έχουν προχωρήσει σε πρωτοβουλίες για τη συλλογή φαρμάκων, έτσι ώστε να μπορούν να βοηθήσουν τους ευρισκομένους σε αδυναμία συμπολίτες μας.

Συνδέουμε λοιπόν με αυτή τη προσπάθεια, με το εισιτήριο ελεύθερης πρόσβασης στην υγεία, το Voucher της υγείας, το όποιο συμπληρώνουμε με αυτόν τον τρόπο. Οι κάτοχοι του Voucher θα μπορούν να απευθύνονται στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και στην «Αποστολή» στην Εκκλησία της Ελλάδος, για να ζητούν τα φάρμακα τα οποία οι γιατροί τους γράφουν και η βιομηχανία αναλαμβάνει να τους εξασφαλίσει δωρεάν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση και οι σχετικές τοποθετήσεις είναι διαθέσιμα εδώ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.