συμπτωματα πνευμονιας | ποτε ερχεται η περιοδος | στιγμα μεσογειακησ αναιμιασ | Αρρυθμία | καταγμα ιερου οστου

10 εταιρείες κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος των τροφίμων που αγοράζουμε


Η σημερινή "καταναλωτική" κοινωνία διατείνεται οτι προσφέρει επιλογές στον καθένα από μας. Κάθε εταιρεία ειδικεύεται στον τομέα της με στόχο να είναι ανταγωνιστική.

Η εικόνα ("χίλιες λέξεις") του άρθρου αναδεικνύει ωστόσο την πραγματική διάσταση των πραγμάτων: 10 εταιρείες κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος των τροφίμων που αγοράζουμε. Δημοσιεύθηκε στο Reddit και συνοδεύεται από απολαυστική συζήτηση πολλών εκατοντάδων μελών.

Αναρωτιέται κανείς πώς μια εταιρία που διαθέτει ρύζι μπορεί να παρασκευάζει και σοκολάτες ή απορρυπαντικά. Όσον αφορά τον καταναλωτή, θα πρέπει να μιλάμε μάλλον για την ...ψευδαίσθηση της επιλογής. Σε μένα τουλάχιστον, η εικόνα θυμίζει το σκωπτικό ύφος του Λουκιανού Κηλαηδόνη, όταν τραγουδούσε το "Πού βαδίζουμε κύριοι;"

Αν θέλετε να την κατεβάσετε στο πραγματικό μέγεθος, είναι διαθέσιμη εδώ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.