αυξημενη εκκριση σαλιου | οι ανάγκες του ατόμου σε πρωτείνες | απονευρωση δοντιου

Για σωστή αποθήκευση τροφίμων


Τα τρόφιμα στο σπίτι πρέπει να αποθηκεύονται σε ξεχωριστό ντουλάπι, υπό κατάλληλες συνθήκες, προκειμένου να διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Είναι πολύ σημαντικό στο ντουλάπι τροφίμων να υπάρχει δροσερό και ξηρό περιβάλλον. Η θερμοκρασία δε θα πρέπει να ξεπερνα τους 20 βαθμούς Κελσίου. Μη διατηρείτε τρόφιμα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμα κι αν είναι κονσερβοποιημένα.

Οι κονσέρβες δεν πρέπει να είναι 'χτυπημένες'.

Τα ζυμαρικά, τα όσπρια και το αλέυρι, όταν ανοίγεται η συσκευασία τους, πρέπει να φυλάσσονται σε σκεύη τα οποία κλείνουν αεροστεγώς. Ετσι διατηρούνται καλύτερα και παράλληλα προφυλάσσονται από την υγρασία, τις οσμές, αλλά και τα ανεπιθύμητα ζωύφια.

Μην ξεχνάτε ότι στο ντουλάπι των τροφίμων δεν πρέπει να αποθηκεύετε καθαριστικά, ή αλλα χημικά.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.