ειδη παραπληγιας | πανοραμικη ακτινογραφια | τκε ταχύτητα | ανατομια κοιλιας | συνδρομο ανω κοιλησ φλεβασ

Διαβάζετε τι τρώτε


Οταν αγοράζουμε ένα τρόφιμο, στη συσκευασία του διαβάζουμε πολλές πληροφορίες, τις οποίες τις περισσότερες φορές δεν τις προσέχουμε.

Κάθε συσκευασμένο τρόφιμο, εκτός από την ημερομηνία λήξεως και το βάρος του, πρέπει στη συσκευασία του να παρέχει και πληροφορίες που αφορούν τα συστατικά του, τη θρεπτική του αξία, την ημερομηνία παραγωγής και την προέλευσή του.

Τα συστατικά αναγράφονται πάντα με τη σειρά (αρχίζοντας με αυτό που βρίσκεται σε μεγαλύτερη περιεκτικότητα). Οι πίνακες θρεπτικής αξίας δίνουν πληροφορίες για τη θρεπτική αξία του προϊόντος είτε ανά 100γρ είτε ανά μερίδα.

Η ημερομηνία παραγωγής δίνει την ακριβή ημερομηνία παραγωγής του προϊόντος και τα στοιχεία του κατασκευαστή μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε το πού έχει κατασκευαστεί το προϊόν και από ποιά εταιρεία. Μην ξεχνάτε ότι όλες αυτές οι πληροφορίες δίνουν στον καταναλωτή το δικαίωμα της επιλογής.

Δείτε αναλυτικά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές για τις ετικέτες των τροφίμων εδώ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.