μηχανακι ινσουλινης | τουλαραιμία | οι σπονδυλοι | πρησμενοσ αχιλλειοσ | οπτική επαφή

Ώρα για σνακ

Προτιμήστε ένα φρούτο εποχής, ένα φυσικό χυμό ή κάποιο άλλο υδατανθρακούχο μικρο-γεύμα με χαμηλά λιπαρά.

Αρκετοί άνθρωποι προτιμούν να τρώνε κάποιο σνακ κάθε 3-4 ώρες, προκειμένου να καταπολεμήσουν το έντονο αίσθημα πείνας που νοιώθουν.

Οι περισσότερες έρευνες έχουν δείξει ότι όταν διαιρούμε τις θερμίδες της ημέρας σε 3 κύρια γεύματα και δύο ή τρία σνακ μέσα στην ημέρα, μας βοηθάει να νιώθουμε χορτάτοι καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και να μην καταναλώνουμε μεγάλες ποσότητες φαγητού κατά τη διάρκεια των βασικών γευμάτων.

Παράλληλα όταν το σνακ είναι κάποιο φρούτο, μπορεί να συμβάλλει στην ημερήσια λήψη απαραίτητων θρεπτικών συστατικών όπως οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία.

Προτιμήστε λοιπόν για σνακ ένα φρούτο εποχής, ένα φυσικό χυμό ή κάποιο άλλο υδατανθρακούχο μικρο-γεύμα με χαμηλά λιπαρά.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.