γυμναστηριο για εφηβους προγραμμα | επιγονατιδα καταγμα | τρεξιμο εκτακτες συστολες

Γυμνοί μέσα στο σπίτι

Και ήσαν οι δύο γυμνοί, ό τε Αδάμ και η γυνή αυτού, και ουκ ησχύνοντο (Γένεσις Α)

Το γυμνό έχει εισβάλει στη ζωή μας και θα εθελοτυφλούσαμε, αν πιστεύαμε ότι τα παιδιά δεν έχουν τίς αντίστοιχες προσλαμβάνουσες παραστάσεις.

Το να δει το παιδί τους γονείς του γυμνούς, μπορεί να είναι το πρώτο ερέθισμα για να αρχίσει τις ερωτήσεις για τις διαφορές των δύο φύλων, και δεν υπάρχει κανείς καταλληλότερος από τον ίδιο τον γονέα για να λύσει τις απορίες αυτές.

Πολλά παιδιά, όμως, αναστατώνονται όταν βλέπουν τους γονείς χωρίς ρούχα, ιδίως όταν αυτό γίνεται συχνά. Και σ' αυτήν την περίπτωση ισχύει το «παν μέτρον άριστον».

Αν εμείς σαν γονείς αισθανόμαστε άβολα με την ιδέα να μας δει το παιδί μας γυμνούς, είναι χρήσιμο να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας.

Αν το παιδί μας, όμως, μπει μέσα στο δωμάτιο την ώρα που αλλάζουμε ρούχα μπορούμε με ήρεμο τόνο να του ζητήσουμε να βγει μέχρι να ετοιμαστούμε, χωρίς να δείξουμε ντροπιασμένοι ή θυμωμένοι.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι χρήσιμο για τα παιδιά και των δύο φύλων να βλέπουν τους γονείς τους γυμνούς (π.χ στην τουαλέτα ή στο ντους) χωρίς αυτό να φθάνει τα όρια της κατάχρησης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.