αποστημα κοιλιακης χωρας | ελκος ματιου πονος | πολιποδασχ | λεπτινη | τι δειχνει η ταχυτητα καθιζησης

Εκατοντάδες ζωές έχουν σωθεί χάρη στη δράση του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.Τη δραστηριότητα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) για το πρώτο εξάμηνο του 2002, που παρείχε συνδρομή σε 3.000 πολίτες, σώζοντας ζωές από βέβαιο θάνατο, παρουσίασε ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γιώργος Ανωμερίτης.

Η χώρα μας διαθέτει Ενιαίο Κέντρο, το οποίο ελέγχει για θέματα Έρευνας και Διάσωσης, έναν ενιαίο χώρο 1.150.000 τετραγωνικών χλμ., με κύριο στόχο τη διάσωση και προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα.

Το Ε.Κ.Σ.Ε.Δ. λειτουργεί σε 24ωρη βάση έχει έδρα το ΥΕΝ και πέντε (5) υπόκεντρα στα Κεντρικά Λιμεναρχεία Θεσσαλονίκης, Μυτιλήνης, Ρόδου, Χανίων και Πάτρας. Στο Ε.Κ.Σ.Ε.Δ., συλλειτουργούν Λιμενικό Σώμα, Πολεμική Αεροπορία και σύνδεσμος του Πολεμικού Ναυτικού.

Τα μέσα τα οποία διαθέτει είναι: 4 σκάφη ανοιχτής θάλασσας, 11 ναυαγοσωστικά, 57 παράκτια σκάφη, 105 ταχύπλοα, 4 ελικόπτερα SUPER-PUMA, 4 μονοκινητήρια αεροπλάνα και 3 δικινητήρια αεροπλάνα, μέσα τα οποία ανήκουν στο Λιμενικό Σώμα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.