εντεριτιδα συμπτωματα και διαγνωση | ιερο οστο καταγμα | λιποπρωτεινη α lp a αυξημενη | βλενες στα κοπρανα

Νέο Δ.Σ. στον Ιατρικό Σύλλογο ΑθηνώνΣυγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο. Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. είναι ο κ. Σ. Ρηγάκης, αντιπρόεδρος η κ. Γ. Χριστοπούλου, γ.γ. ο κ. Ε.Ν. Τσούκαλος και ταμίας ο κ. Α. Ρέντης.

Μέλη του Δ.Σ είναι: Μ. Αλειφεροπούλου, ι. Γιανούλιας, Ι. Δατσέρης, Γ. Ελευθερίου, Π. Κοντολέων, Μ. Λαζανάς, Σ. Μηλιώτης, Α. Νησιώτης, Ε. Παπαχαραλάμπους, Γ. Πατούλης, Μ. Ρίζος, Δ. Στάθης, Δ. Στριμμένος.

Με ανακοίνωση του ο κ. Γ. Πατούλης, πρόεδρος της Ενωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Αττικής, επισημαίνει την έλλειψη διάθεσης σύνθεσης πλειοψηφικής συνεργασίας από την πλευρά του ΔΗΚΚΙ, με αποτέλεσμα για πρώτη φορά στην ιστορία του Ιατρικού Συλλόγου να εκλέγεται προεδρείο μειοψηφίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.