Σημαντικά κέρδη προβλέπει ο Ομιλος του Ιατρικού Αθηνών, για το 2002

Κύκλο εργασιών για το 2002 άνω των 53 δισ. δρχ. και προ φόρων κέρδη 5,5 δισ. δρχ, έναντι 46 δισ. δρχ. και 5 δισ. δρχ. αντίστοιχα το 2001, εκτιμάται ότι θα έχει ο Ομιλος του Ιατρικού Αθηνών, όπως ανακοίνωσαν ο αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Βασίλης Αποστολόπουλος και υψηλόβαθμα στελέχη του Ομίλου σε παρουσίαση στο ΣΜΕΧΑ.

Επιπλέον, εντός του πρώτου εξαμήνου αναμένεται η λειτουργία της νέας πτέρυγας στην Κλινική Παλαιού Φαλήρου, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα τεθούν σε λειτουργία οι κλινικές Περιστερίου και Δάφνης του Ομίλου του Ιατρικού Αθηνών.

Στη διάρκεια του 2001 ο Όμιλος εισήλθε στην πρωτοβάθμια περίθαλψη αναλαμβάνοντας την διαχείριση ενός δικτύου 30 διαγνωστικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα. Επίσης λειτούργησε το πρώτο πρόγραμμα αποκλειστικής συνεργασίας με την Alpha Ασφαλιστική και σύντομα αναμένεται και νέα συμφωνία.

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, που συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας, υπερτριπλασιάσε την πληρότητα του, ενώ στη διάρκεια του 2001 ολοκληρώθηκε και η συγχώνευση με απορρόφηση των θυγατρικών Ιατρικό Αθηνών Κλινική Π. Φαλήρου και ΙΑΣΙΣ από την μητρική εταιρεία.

Η τελευταία διαθέτει πλέον εννέα υπερσύγχρονες νοσοκομειακές μονάδες, πάνω από 1.000 κλίνες, 2.500 εργαζομένους και 2.800 συνεργαζόμενους ιατρούς.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση