φλεγμονη στο εντερο αιτια | ακροαστικα | σωματικη δυναμη αντρα ανα ηλικια | λαγονιος ακρολοφια

Σημαντικά κέρδη προβλέπει ο Ομιλος του Ιατρικού Αθηνών, για το 2002Κύκλο εργασιών για το 2002 άνω των 53 δισ. δρχ. και προ φόρων κέρδη 5,5 δισ. δρχ, έναντι 46 δισ. δρχ. και 5 δισ. δρχ. αντίστοιχα το 2001, εκτιμάται ότι θα έχει ο Ομιλος του Ιατρικού Αθηνών, όπως ανακοίνωσαν ο αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Βασίλης Αποστολόπουλος και υψηλόβαθμα στελέχη του Ομίλου σε παρουσίαση στο ΣΜΕΧΑ.

Επιπλέον, εντός του πρώτου εξαμήνου αναμένεται η λειτουργία της νέας πτέρυγας στην Κλινική Παλαιού Φαλήρου, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα τεθούν σε λειτουργία οι κλινικές Περιστερίου και Δάφνης του Ομίλου του Ιατρικού Αθηνών.

Στη διάρκεια του 2001 ο Όμιλος εισήλθε στην πρωτοβάθμια περίθαλψη αναλαμβάνοντας την διαχείριση ενός δικτύου 30 διαγνωστικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα. Επίσης λειτούργησε το πρώτο πρόγραμμα αποκλειστικής συνεργασίας με την Alpha Ασφαλιστική και σύντομα αναμένεται και νέα συμφωνία.

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, που συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας, υπερτριπλασιάσε την πληρότητα του, ενώ στη διάρκεια του 2001 ολοκληρώθηκε και η συγχώνευση με απορρόφηση των θυγατρικών Ιατρικό Αθηνών Κλινική Π. Φαλήρου και ΙΑΣΙΣ από την μητρική εταιρεία.

Η τελευταία διαθέτει πλέον εννέα υπερσύγχρονες νοσοκομειακές μονάδες, πάνω από 1.000 κλίνες, 2.500 εργαζομένους και 2.800 συνεργαζόμενους ιατρούς.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.