ιογενης λοιμωξη του αναπνευστικού | σφηνοειδης κολπος | μεσοπνευμονιο | ποια οργανα βρισκονται δεξια

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Ομιλο του Ιατρικού ΑθηνώνΣτην συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου προχώρησε ο Ομιλος του Ιατρικού Αθηνών μετα την ολοκλήρωση της συγχώνευσης των θυγατρικών του εταιριών. Πρόεδρος του Δ.Σ. είναι ο κ. Γεώργιος Αποστολόπουλος, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο κ. Βασίλης Αποστολόπουλος και μέλος η κ. Θεοδώρα Νεζερίτη.

Τα νέα μέλη του ΔΣ είναι ο καθηγητής Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Παθολογίας κ. Σωτήρης Ράπτης, ο καθηγητής και διευθυντής της Σχολής Management του London School of Economics Peter Abell και ο καθηγητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής του Center of International Business and Management του Πανεπιστημίου του Cambridge Χρήστος Πιτέλης.

Η συγκρότηση του ΔΣ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ομίλου, ανταποκρίνεται πλήρως στους κανόνες εταιρικής διακυβέρνησης που η εταιρία "Ιατρικό Αθηνών ΕΑΕ" έχει οικειοθελώς υιοθετήσει και έχουν σαν αμετακίνητο στόχο τη διαφάνεια, τη διαφύλαξη των συμφερόντων όλων όσων συνδέονται με την εταιρία, καθώς και το σημαντικότερο, τη διατήρηση και βελτίωση της αξιοπιστίας της εταιρίας διεθνώς.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.