η γοητεια μιας γυναικας | κύστες δοντιών | αρρωστιες γατας | ατυπη πνευμονια εξεταση α ο κ ματος | ραπτικος μυς

Εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο ΘεσσαλονίκηςΣτις κάλπες προσέρχονται την ερχόμενη Κυριακή και τη Δευτέρα τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, εξελεγκτικής επιτροπής, πειθαρχικού συμβουλίου και εκπροσώπων του Συλλόγου στη γενική συνέλευση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Δικαίωμα ψήφου έχουν 4.502 γιατροί, οι οποίοι έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και τις 10 Μαΐου του 2002, ενώ θα λειτουργήσουν 9 εκλογικά τμήματα στα γραφεία του Συλλόγου.

Στις εκλογές ψηφίζουν και οι αλλοδαποί γιατροί από χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και οι γιατροί που έχουν αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα και οι ομογενείς. Στις εκλογές κατέρχονται 7 συνδυασμοί και ένας ανεξάρτητος υποψήφιος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.