αντιβιωση για υγρο στον δουγλασειο | εσωτερικα τοιχωματα κολπου | πνευμονικο αποστημα

Ξεκινά το 28ο Πανελλήνιο Ιατρικό ΣυνέδριοΜε την Εναρκτήρια Συνεδρίαση που γίνεται την Τρίτη 21 Μαΐου 2002 και ώρα 20.00 στην αίθουσα Ολυμπία του Ξενοδοχείου Divani Caravel, ξεκινά το 28ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο που θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Μαΐου. Προσκεκλημένη ομιλήτρια στην Εναρκτήρια Συνεδρίαση είναι η καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι κ. Litsa Kranias, με θέμα: "Ο ρόλος της μοριακής βιολογίας στην ιατρική: νέοι ορίζοντες στον 21ο αιώνα".

Στην Εναρκτήρια Συνεδρίαση θα απονεμηθούν επίσης τα βραβεία του Επάθλου "Σωτήρης Παπασταμάτης" (Χορηγός Aventis Pharma AEBE), και θα ανακοινωθούν τα βραβεία των καλύτερων εργασιών βασικής έρευνας (Χορηγός Αλέξανδρος Συμβουλίδης), και εφαρμοσμένης έρευνας (Χορηγός Abbott Laboratories Ελλάς ΑΕΒΕ), των καλύτερων εργασιών που αναφέρονται σε θέματα λοιμώξεων - χημειοθεραπείας (Χορηγός Novartis Hellas AEBE ), τα βραβεία του "Συμβουλίδιου Αγωνίσματος" (Χορηγός Αμφιαράειο Ίδρυμα) και το βραβείο "Γεράσιμου Καρβουντζή" (Χορηγός Κέντρο Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων), σύμφωνα με τη βαθμολόγηση ειδικών κριτών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.