βουβωνοκήλη μετα την εγχειρηση | τι να τρωω που εχω υψηλη χοληστερινη | εκκολπωματα στο εντερο

Ερευνες στην Ευρώπη για την απαγορευμένη ορμόνηΟκτώ χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης άρχισαν ήδη ελέγχους για να εντοπίσουν αν στις αγορές τους υπάρχουν χοιρινά κρέατα ή άλλα προϊόντα που να έχουν μολυνθεί με την απαγορευμένη ορμόνη ΜΡΑ, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οι χώρες στις οποίες υπάρχει η μεγαλύτερη ανησυχία είναι η Ολλανδία, όπου τα κτηνοτροφεία και τα εργοστάσια παραγωγής τροφίμων έχουν προσωρινά κλείσει περιμένοντας τα αποτελέσματα των αναλύσεων, το Βέλγιο και η Γερμανία, διευκρίνισε η κ. Μπεάτε Γκμίντερ, εκπρόσωπος του κ. Ντέιβιντ Μπιρν επιτρόπου αρμόδιου για την Υγεία και την Προστασία των Καταναλωτών.

Ελεγχοι διεξάγονται επίσης στην Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία όπου έχουν εξαχθεί προϊόντα που πιθανόν να περιέχουν την συγκεκριμένη ορμόνη, τόνισε η ίδια και πρόσθεσε πως το ίδιο πρόβλημα ίσως να αντιμετωπίζουν η Βρετανία και το Λουξεμβούργο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.