μυικη ενδυναμωση των ανω ακρων σε παραπληγια | thanatos duspnoia | πονος στο παχυ εντερο

Δεν εισήχθησαν στην Ελλάδα προϊόντα με την επικίνδυνη ορμόνηΗ Ελλάδα μαζί με την Φιλανδία, την Αυστρία και την Ιρλανδία είναι οι μόνες από τις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης που πρέπει να ανησυχούν από την παρουσία της απαγορευμένης αυξητικής ορμόνης ΜΡΑ (medroxyprogesterone-acetate) σε σιρόπι γλυκόζης, που χρησιμοποιείται για την παρασκευή αναψυκτικών από την βελγική εταιρία Bioland, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οι υπόλοιπες χώρες διεξαγάγουν ελέγχους σε όλα τα προϊόντα για τα οποία υπάρχουν υποψίες ότι έχουν μολυνθεί από τη συγκεκριμένη ορμόνη. Οι πρώτες έρευνες αποκάλυψαν τη χρήση της ορμόνης στο σιρόπι γλυκόζης της Bioland καθώς και στη μελάσα γλυκόζης που προοριζόταν για την εκτροφή χοίρων.

Η ύπαρξη της αυξητικής ορμόνης ΜΡΑ σε διάφορα προϊόντα διατροφής δεν αποτελεί υποχρεωτικά άμεσο κίνδυνο για τους καταναλωτές, αλλά υπάρχουν υποψίες ότι η παρατεταμένη χρήση της μπορεί να προκαλεί προβλήματα στειρότητας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.