ηπατιτιδα β συμπτωματα | υπερπλασια χωρις ατυπια | απονευρωση | φοβος για ναρκωση | ειλεός

Ελληνική κουζίνα και σεξ για υγεία και μακροζωίαEλληνική κουζίνα και άφθονο σεξ μας βοηθούν να εξασφαλίσουμε πολλά χρόνια και υγεία, απομακρύνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου και καρδιοπαθειών, σύμφωνα με τον καθηγητή Walter Willett, από τη σχολή Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

Φαίνεται ότι με πολλούς τρόπους, η ελληνική διατροφή αποτελεί τον καλύτερο τρόπο διατροφής, καθώς περιέχει άφθονα φρούτα και λαχανικά, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ το ελαιόλαδο αντικαθιστά πλήρως τα ζωικά λίπη. Αποτελεί τον καλύτερο τρόπο προφύλαξης από καρκίνους διαφόρων εντοπίσεων, τόνισε ο καθηγητής.

Αντίθετα η διατροφή που ακολουθείται στη βόρεια Ευρώπη είναι σαν ωρολογιακή βόμβα και μάλλον αποτελεί τη χειρότερη διατροφή που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος, και δυστυχώς είναι ο τύπος διατροφής που έχει υιοθετηθεί στις ΗΠΑ, πρόσθεσε ο κ. Willett.

O κ. Willett τόνισε το πόσο σημαντική είναι η φυσική δραστηριότητα υπενθυμίζοντας ότι το σεξ, το ασφαλές σεξ, αποτελεί πολύ θετική μορφή σωματικής δραστηριότητας.

Το υπερβάλλον βάρος είναι εξίσου επικίνδυνο με το κάπνισμα τόνισε ο κ. Willett, ειδικά για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, των νεφρών, αλλά και του μαστού στις μετεμμηνοπαυισιακές γυναίκες.

Και επειδή η αύξηση του βάρους, με το πέρασμα του χρόνου, είναι αναπόφευκτη ακόμα και αν προσλαμβάνουμε τις ίδιες θερμίδες, η καλύτερη απάντηση είναι η αύξηση της σωματικής άσκησης, καθώς περνούν τα χρόνια, η οποία συντελεί στη διατήρηση του σωματικού βάρους σε φυσιολογικά επίπεδα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.