ρήξη μήτρας συμπτωματα | σιγμοειδες πονος | λεμφωμα λεπτου εντερου | νοσος του κρον θεραπεια | vaxigrip εμβολιο

Web-site για γονείς και γιατρούς από την Ελληνική Παιδιατρική ΕταιρείαWeb-site θα δημιουργήσει στο άμεσο μέλλον η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία με σκοπό να αποσαφηνίσει τα περισσότερα ζητήματα που σχετίζονται με την υγεία του παιδιού και να ενημερώνει το κοινό σχετικά με ζητήματα της επικαιρότητας. Το site θα απευθύνεται σε γονείς και παιδίατρους.

Σε ό,τι αφορά τους Έλληνες Παιδίατρους σκοποί του site είναι:

- η ενημέρωση των Ελλήνων Παιδιάτρων για τα τεκμαινόμενα στον επιστημονικό τους χώρο

- η ανταλλαγή απόψεων

- η ενημέρωση για τις δραστηριότητες της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας

Αντίστοιχα, για τους γονείς σκοπός του site θα είναι η σοβαρή και αξιόπιστη ενημέρωση τους. Η ιστοσελίδα θα είναι δυναμικής μορφής, που σημαίνει ότι θα υπάρχει μηχανή αναζήτησης για την άντληση πληροφοριών βάσει των κριτηρίων που θέτει ο επισκέπτης.

Η ιστοσελίδα θα έχει τη δυνατότητα συνεχούς ανανέωσης των πληροφοριών και των θεμάτων που σχετίζονται με την υγεία του παιδιού.

Μέσω του site o γονιός θα μπορεί να βρίσκει πληροφορίες και έγκυρες απόψεις για θέματα που σχετίζονται με το παιδί και συχνά τυγχάνουν μεγάλης και αναίτιας δημοσιότητας προκαλώντας άγχος και ανησυχίες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.