γιγαντισμος | συστροφη νεκρωση λεπτου εντερου | κυτταρομεγαλοιος εγκυμοσύνη | εμβολή αμνιακού υγρού

"ΕΜΕΙΣ" από την Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση Κατά ΠλάκαςΗ Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων ενημέρωσης και προσέλκυσης ενδιαφέροντος του κοινού, για τα προβλήματα και τις ανάγκες των ατόμων που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας, οργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση της πρωτοβουλίας "ΕΜΕΙΣ", τη Δευτέρα 17 Ιουνίου και ώρα 19:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η πρωτοβουλία "ΕΜΕΙΣ" περιλαμβάνει την έκδοση ενός πολυτελούς ανθολογίου με έργα ζωγραφικής, κείμενα και ποιήματα ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας, καθώς και εκδηλώσεις για την παρουσίασή του σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας έτσι στην Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας τις προϋποθέσεις για ένα μέσο συγκέντρωσης πόρων, σταθερό και ενιαίο για όλα τα γραφεία της εταιρίας ανά την Ελλάδα, που θα επέτρεπε στο ευρύτερο κοινό να γνωρίσει το πρόβλημα και να συμβάλει (τόσο με την κατανόηση, όσο και με την οικονομική ενίσχυση) στη βελτίωση της καθημερινότητας, όσων πάσχουν από τη νευρολογική αυτή ασθένεια.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει την παρουσίαση από τον ηθοποιό κ. Σπύρο Παπαδόπουλο του ανθολογίου "ΕΜΕΙΣ" και προβολή ολιγόλεπτης ταινίας στην οποία συμμετείχε αφιλοκερδώς.

Θα ακολουθήσει cocktail και στο δεύτερο μέρος συναυλία με την Ορχήστρα της "Χορωδίας Αθηνών" και σολίστ την Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου στο πιάνο, υπό τη διεύθυνση του Αναστάσιου Συμεωνίδη.

Χορηγός της πρωτοβουλίας "ΕΜΕΙΣ" είναι η Genesis Pharma S.A. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.