αντιμετωπιση πορφυρας | orimes gynekes | αγκυλωση γναθου | ερωτικη ταπεινωση | φλεγμονη εντερου θεραπεια

Η πρώτη ελληνική βιομηχανία επεξεργασίας βιομηχανικών αποβλήτωνΤην πρώτη ελληνική βιομηχανία επεξεργασίας βιομηχανικών αποβλήτων εγκαινίασε στον Ασπρόπυργο η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Βάσω Παπανδρέου. Το εργοστάσιο που είναι μια πρωτότυπη βιομηχανία συνολικής επένδυσης 13,5 δισ ευρώ, θα παράγει εναλλακτική καύσιμη ύλη για βιομηχανική χρήση και ανήκει στην εταιρεία POLYECO.

Ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Γιάννης Πολυχρονόπουλος ανέφερε ότι οι επιστήμονες πέτυχαν να δημιουργήσουν από την επεξεργασία Βιομηχανικών αποβλήτων εναλλακτικά υγρά και στερεά καύσιμα για βιομηχανική χρήση.

Όπως είπε με το εργοστάσιο αυτό λύνονται πάρα πολλά προβλήματα της βιομηχανίας και της ναυτιλίας με τον πλέον ασφαλή και ωφέλιμο τρόπο και το κέρδος για όλους θα είναι πολλαπλό.

Διευκρίνισε επίσης ότι τα απόβλητα που θα παραλαμβάνει η βιομηχανία θα ελέγχονται προηγουμένως και δε θα γίνονται δεκτά ραδιενεργά υλικά, φυτοφάρμακα,διοξίνες, μολυσματικά νοσοκομειακά απόβλητα αλλά και ουσίες που δε μπορούν να γίνουν βιομηχανικά καύσιμα.

Εγκαινιάζοντας το εργοστάσιο η κ. Παπανδρέου εξέφρασε την ελπίδα ότι σύντομα θα ιδρυθούν και άλλες παρόμοιες βιομηχανίες επεξεργασίας αποβλήτων κι αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε στη χώρα μας καλύτερη διαχείριση αποβλήτων.

Εκτίμησε δε ότι η συγκεκριμένη βιομηχανία θα βοηθήσει στην ποιότητα ζωής της ευρύτερης περιοχής ενώ η διάθεση των αποβλήτων στην εν λόγω βιομηχανία θα βοηθήσει συνολικότερα τις βιομηχανικές μονάδες που βρίσκονται στο Θριάσειο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.