ιντερφερονη | αντιβιωση για σκωληκοειδιτιδα | επικονδυλιτιδα | Βυθοσκοπηση ματιων

Προβληματισμός για τις παράνομες υιοθεσίες στην ΚύπροΤην ανάγκη δημιουργίας κρατικού φορέα, για έλεγχο των υιοθεσιών παιδιών, ζητά με ανακοίνωσή της η Παγκύπρια Οργάνωση Υιοθεσιών, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι διάχυτες οι φήμες ότι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται άτεκνα ζευγάρια, τα οποία θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά.

Ο πρόεδρος της Οργάνωσης Θάνος Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο φορέας αυτός θα συμβάλει στην αποτροπή εκμετάλλευσης άτεκνων ζευγαριών, δεδομένου ότι θα τους βοηθά στον εντοπισμό παιδιών.

Αντίθετη άποψη εξέφρασε η τέως διευθύντρια του Τμήματος Ευημερίας, κ. Λούλα Θεοδώρου, η οποία είπε ότι η δημιουργία κρατικού φορέα δεν θα συμβάλει στην αποτροπή κρουσμάτων παράνομων υποθέσεων εμπορίας βρεφών, γιατί -όπως εξήγησε- στην Κύπρο υπάρχουν πολλά άτεκνα ζευγάρια, τα οποία αποφεύγουν τις νόμιμες διαδικασίες υιοθεσίας, γιατί δεν θέλουν να βγει στην επιφάνεια το πρόβλημά τους.

Αφορμή για τα παραπάνω στάθηκε η περίπτωση του ιδιώτη γυναικολόγου κ. Γιώργου Ευριπίδου, 37 ετών, από τη Λευκωσία, , ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε επτά περιπτώσεις παράνομων υιοθεσιών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.