φλεβες | πολυ κοκκινο αιμα περιοδου | Πυελος | πολύποδας εντέρου | κυανωση δακτυλων | ρηξη πνευμονα

Νέο όχι του ΣτΕ σε πανεπιστημιακούς γιατρούςΔεν έγιναν δεκτές από το Συμβούλιο της Επικρατείας οι προσφυγές τριών πανεπιστημιακών γιατρών κατά των πράξεων του Α΄ Περιφερειακού Συστήματος Υγείας Αττικής, με τις οποίες απομακρύνθηκαν από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα γιατί απασχολούνται και στον ιδιωτικό τομέα.

Πρόκειται για τους πανεπιστημιακούς γιατρούς κκ Δ. Λουτράδη, αναπληρωτή καθηγητή Μαιευτικής – Γυναικολογίας, Δ. Μιναρετζή, λέκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών και Γ. Καλλιπολίτη, επίκουρου καθηγητή, οι οποίοι εργάζονται στο μαιευτήριο Μητέρα.

Οι παραπάνω γιατροί είχαν προσφύγει στο ΣτΕ θεωρώντας τις αποφάσεις απομάκρυνσης τους μη σύννομες και τις διατάξεις του νόμου στις οποίες στηρίχτηκαν αντισυνταγματικές.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.